STEAM Profile!

sâmbătă, 16 octombrie 2010

New Mod for Gta San Andreas!


Salut La toti, Eu si cu Dayton Ne-am gandit sa facem un mega-pack pentru San Andreas, va contine toate masinile facute de noi/modificate/convertite, nu numai noi, ci si Matza poate si alti,(Pentru a ne Da si alte masini de calitate buna, modificata de voi sau convertita, va rog sa ma contactati la Adresa de E-mail: Vitality.TheMaestrulTeam@yahoo.com ,
Pt a trimite scrieti: Numele Masini,Link de download!) Va mai contine si Texturi Romanesti desigur ne puteti trimite si texturi RO pt Mapa San Andreas va ramane cea Originala! Poate va iesi si un Multi-Player (sa-mp modificat sa mearga cu modificarile facute pentru san andreas) nu vom sti cand il vom face/modifica. Si desigur ca ne puteti da Idei pentru joc, chiar si pentru Nume pentru ca nu me-am Gandit ce nume sa ii dam... va asteptam Comenturile pe Chat! Pana atunci Numai bine!© 2009-2010 The Maestrul. All rights reserved.

3 comentarii:

Tary spunea...

O idee foarte buna :D

ThE MaEsTrUl spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
ThE MaEsTrUl spunea...

Va Rugam, cei care au niste modificari mici/mari pentru Texturi sa ne contacteze pe adresa de mai sus ViTaLiTy.TheMaestrulteam@yahoo.com !

Trimiteți un comentariu

WEB Statistics